Ruimtelijke informatievoorziening

In een wereld van continue veranderingen is het de kunst de mogelijkheden die de veranderingen bieden om te zetten in kansen. Nieuwe wetten, versnellende organisaties en uitdagingen binnen domeinen. 

Door het ingaan van de omgevingswet zijn een aantal zaken weggevallen en toegevoegd onderander de TAM-IMRO maatregel. Het TAM staat voor alternatieve maatregel. Dit betekend dat er een tijdelijk alternatief voor het uitvoerne van Omgevingsplan wijziginegen bestaat. Dit heef de overheid besloten om de transitiefase beter te stroomlijnen. Ruimteloket help u graag voor het teken van de verbeelding en het coderen van het TAM-IMRO Plan.

Planverbeeldingen

Eén van de kerntaken van Ruimteloket is het digitaliseren en coderen van ruimtelijke plannen. Van postzegelplannen tot bestemmingsplannen en structuurvisies, we zijn bekend met elk type ruimtelijk plan.

De BOPA (Buitenplanse Omgevingsplanactiviteit) is de omgevingsvergunning onder de omgevingswet. Ruimteloket helpt u graag bij het maken van een dataset voor BOPA's.

Advies en projectleiding

Producten en diensten komen niet vanzelf tot stand. Daar waar organisaties ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van kennis of sturing van projecten delen wij graag onze ervaringen en helpen we u binnen onze drie pijlers graag verder.